Krik . krik . krik
Winter break hiks ^^

Friday, 16 January 2015 @ 05:39 | 0 Comment [s]

Alhamdulillah , dah sampai Malaysia hehe selepas 4 bulan di Beijing . Macam mana kat sana ? Owemji nak menaip dah tak serajin dulu so memang sorry sesangat mmg harapan laa nak blogging sangat . hii //

Cuma nak kata life kat sana best , senior baik , sekolah cantik , asrama cantik , kawan2 semua baik ah ! perfect lah kira . Hehe gambar ? em em em em nanti lah ea , tanya khabar lappy dulu [ tak janji ! awal2 cakap ]

Kalau rajin pegi lah tgok ig yaa eh tapi bukan ade gambar sangat pon ( dlm proses cuba mengurangkan penghapdetan laman sosial eceyy )

Mana tahu nanti rajin nak update pasal asrama ke ... pasal sekolah ke .. pasal autumn haritu ke .. pasal winter haritu ke ... hehehehe  




Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Beijing ?
  • Penganggur terhormat -.-
  • Biskut Import Jepun : Ikhtilat by Inche Kopiah
  • KMM-to-go
  • Tarapapa Tuesday
  • CARA MENGHILANGKAN EYEBAG ( MATA PANDA )
  • Alhamdulillah :)
  • Perubahan itu PERLU :)
  • Benda mahal memang kena jual mahal okay :')
  • Get well , dear :')



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: