Krik . krik . krik
Penganggur terhormat -.-

Thursday, 21 August 2014 @ 04:28 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum . Hari ni rasa nak menulis plak sebab sebab sebab tetiba tengok laptop terpasang entah sapa pasang so ... *dah taktahu kaitan dia . Walaupun aku tak buat mende pon sekarang watlek watpis je kat rumah sementara tunggu tarikh fly ( ceyy kpm .. tarikh rasmi pon tak bagi lagi .. suka taw buat kamiorang tertunggu-tunggu .. benci ! )tapi dia punya malas tu peh pehh taktahu lah nak describe mcm mana . Lagi satu aku pun taktahu nak tulis pe yelah setakat duduk rumah bangun tido makan tido balik scroll twitter scroll Ig scroll wc scroll ws pastu tido balik . DAH TU NAK WAT ENTRY MENDE . Nak cite mende yg aku tgok kat IG tuh ? Haihhh -- Useless k useless sgt useless . Campak aku dlm laut belum tentu ikan nak makan .

Itu sahaja aku nak cakap . HAHAHAHAHAHAHA . Entry pon sama useless mcm tuan dia -.-


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Biskut Import Jepun : Ikhtilat by Inche Kopiah
  • KMM-to-go
  • Tarapapa Tuesday
  • CARA MENGHILANGKAN EYEBAG ( MATA PANDA )
  • Alhamdulillah :)
  • Perubahan itu PERLU :)
  • Benda mahal memang kena jual mahal okay :')
  • Get well , dear :')
  • Ilma . Aku . Telekung :) *tittle ntah pape
  • WELC ❤ME 2014 ヅ



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: