Krik . krik . krik
Tarapapa Tuesday

Tuesday, 8 April 2014 @ 02:09 | 1 Comment [s]

Assalamualaikum semua :)  Happy Not-productive-At-All  TUESDAY , everyone . Hahaha
  
Choii betul kan . Saje je . Lama tak hapdate . Aku sedang mengalami hari hari yangg sangat sangat membosankan . Bangun pagi buat this this and this tidur . Pastu bangun pagi esok ulang balik ayat tadi . Haiii --'

Bosan k bosan . Nak keje --> 1.malas . kene bangun pagi then shift entah apa ja kan . 2. Ibu n ayah aku tak bagi . bahaya katanya . lagipun . diorang suh berehat . dah lima tahun duduk hostel nyaa . 3 . aku kene jadi babysitter . jaga aqil . suap makan dia . mandi kan dia mcm dia baby baru lahir . teman dia main game . main sorok sorok ngan dia . bagus kan aku ni ? boleh kawin dah rasanya . RASANYAAAA .

Tapi walaupun aku tak keje tapi stil dapat gaji  . Mohon jangan fikir aku join bisnes MLM ke hape k . Haha . Ayah aku lahh bagi . Kesian tengok aku . HAHA

Walaupun gaji aku tak seberapa , tapi bila aku shopping , duit aku tak gerak gerak kau ! Mahu tak happy nya aku . Bayangkan aku boleh beli 1 skirt labuh , 2 tshirt , 1 bawal , 1 shawl , total semua RM 50 jer kauu !! Mana nak dapat ? kan . kan . kan .Itu lah rezeki orang tanam anggur . Hahaha . K . Lifeless --'

Hahaha . Memandangkan aku nii bukan nya perempuan yang pentingkan brands , asal beli barang mesti butik , ade price tag gold bagai . Sooo , aku memang happy berbelanjaa . Duit tak habis wooo !
Asalkan cantik , comel dan PINK aku akan beli . HAHAHA . Mampus lah cap ayam ke cap itik ke . HEWHEWHEW . So , my future-husband no worry k . I tak kikis duit U punya . Muahahaha :*
Ada ape lah ngan branded loaded semua tuhh

Okeylah , aku pun tak tahu nak cakap mende daa . Bukan ade mende menarik jadi pongg . Haha . Papaii semua . Keep cool and pretty bebehh . Campak muahh sikitt .
Muahh !
Notakaki : Bahaya beb ! Aku  tulis caption kat Instagram mcm tulis blog weyy . Homaii homaii --'




Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • CARA MENGHILANGKAN EYEBAG ( MATA PANDA )
  • Alhamdulillah :)
  • Perubahan itu PERLU :)
  • Benda mahal memang kena jual mahal okay :')
  • Get well , dear :')
  • Ilma . Aku . Telekung :) *tittle ntah pape
  • WELC ❤ME 2014 ヅ
  • I'm busy . I'm busy --'
  • I'm Free★
  • Termeterai sudah ...



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: