Krik . krik . krik
Alhamdulillah :)

Thursday, 20 March 2014 @ 08:25 | 3 Comment [s]

Hari ni lah hari yang ditunggu semua . Keputusan SPM . Hehe . Alhamdulillah , walaupun result aku tak segempak orang lain , tapi aku bersyukur sangat sangat :)

Ye lahh , sapa taknak result A banyak banyak kan , straight A ke , tapi Allah lebih Mengetahui . Segalanya dah dirancang rapi , jangan risau . HUHU .

Tak kan  lahh nak mogok berhari-hari , muncung berdepa , off phone berhari , tak keluar rumah bagai . Kita dah usaha sungguh sungguh kan ? Tu ke cara kita hargai penat lelah kita selama nii , stay up sampai pkul 3 pagi , prep pagi petang , kelas tambahan semua , macam tu ke ? Biarlahh tak cemerlanga mana pon , tapi mohon hargai diri sendiri :)

Rezeki Allah ada di mana mana , sayangku . Janganlahh putus asa terus . Haiilahh . SPM ni baru permulaan . Diulang . Permulaan . Sempat lagi kita nak bangkit waktu kita sambung belajar nanti . Itupun kalau serious lahh , kalau main main lagi . TAK TAHU LAHH --'

Hahaha . Sapa kata kalau dapat masuk U je dikira BERJAYA ? Siapa ? Siapa ? Taklah . Kat mana mana pun boleh berjaya . * Ehemm . Cakap fefelingg dah tua jer . HAHA

Eh , panjang pulak berleter . Hehe . Lupa nak share result , aku dapat 7A 4B 1C . Okaiy lah tuhh , aku bersyukur sangat sangat taw . HUHUHU .

Aku rasa result aku tu taklah cemerlang mana. Tapi orang ramai kata cemerlang  , sebab aku amik aliran Sains . So , aku anggap aku SO-SO-CEMERLANG . Haha . Buat sedap jer wehh

Okaiyy , that all , nanti rajin aku update lagi . Choii sangat ^^

Notakaki : Beli lahh hadiah untuk diri sendiri . Tanda terima kasih penat lelah . Aku pun tengah pikir apa yaa nak bagi ke diri sendiri . Ada cadangan ? Haha


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Perubahan itu PERLU :)
  • Benda mahal memang kena jual mahal okay :')
  • Get well , dear :')
  • Ilma . Aku . Telekung :) *tittle ntah pape
  • WELC ❤ME 2014 ヅ
  • I'm busy . I'm busy --'
  • I'm Free★
  • Termeterai sudah ...
  • This is the WORST !! *tetiba
  • Last Entry :/



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: