Krik . krik . krik
Ilma . Aku . Telekung :) *tittle ntah pape

Tuesday, 7 January 2014 @ 07:35 | 1 Comment [s]

Haha . tetiba rasa macam nak mengetik mngetik lappy nihh . Tadi kan . tadi kan . yaya online lahh , sebab baca novel online . Hehe . #projekMemikatSuami . Atoyaii , yaya dah lama nak beli tahu . harituhh masuk dah MPH . tapii nak tercabut kaki pusing cari novel tuu . Tak jumpa bebbb ! Huhuu . Time otw nak masuk kereta kat carpark , terfikir " asal aku tak search jer kat PC dlm MPH tadii ? Hadoiii *sagat kepala kat jalan tar . Takpelah . Tadi dah baca online , tapi sikitt jer , tak habis ponn . Haii --" Tak Kira , kene beli jugakk nihh . Pastu sedang sibuk online , tgokk dah pukul 11 .Eh , tetiba rasa nak solat dulu pastu baru nak smbg online .[ Eh , ni bukan kesah aku nak riak sebab aku solat k ]  Molek2 dahh wudhuk , pakai telekungg ,ambil lahh sejadah , hamparkan . Tetiba  *lagu HeartAttack nyaringg gilerrr dari phone aku * Kocoh kocoh lahh aku pegi angkat . Berterabur aku lari ngan telekung siap sebab takut baby makcik aku terbangunnn . Aku tgok nama . ELMO . Omagaddd omagadd omagadd . Terus angkat dan sembang punya sembang punya sembangg *biasa lahh perempuan . Hahh , lupa terus yg aku ni tgh pakai telekungg , nak solat . Har har . Macam macam lahh sembangg , dari pasal kerja , PLKN , crush sana sini , sekolahh , Najmi jadi abang Koop *oppps! , pasal pakwe2 hensem , yang paling penting pasal AN JELL creww . Aww . Harus dibold tuhh . Haha . Bagus lahh Ilma nihh , sentiasa stay in touch dengan kawan2 . patut lahh jadi kak longg :) *sedih abang long pegi PLKN . KOh koh kohh . Ilma jadi ustazah KAFA sekarang nihh . Best ahh ! Aku jealous gilerr , aku ni dah laa sokmo berangan jadi cikgu , huhuuu . Nak taw , ada anak murid dia nama Alya Izzaty . Kejadahh dia nak tiru nama akuu ! *perasan membuak buakk . Haha . Setelahh beberapa lama bergayutt * masih dengan telekungg , terpaksa lahh ckp babaii . Huhu , sedihh sgt , rindu sgt , rasa nak otp sampai pagii *kononn ratu tidur nak otp sampai pagi . Hehe . Tu jer lahh ceritanya . Tak menarikk  ? kesaa . yang penting aku happy sangat mlam nihh . Hew hew heww  


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • WELC ❤ME 2014 ヅ
  • I'm busy . I'm busy --'
  • I'm Free★
  • Termeterai sudah ...
  • This is the WORST !! *tetiba
  • Last Entry :/
  • SPM™ ---> Az▲m T▲hun B▲ru ヅ
  • Wajah baru . Muahh sikitt :*
  • HOMEWORK :3
  • ♥PMR ♥



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: