Krik . krik . krik
Get well , dear :')

Sunday, 12 January 2014 @ 06:08 | 0 Comment [s]




Lama dah tak update . asyik join giveaway jer kan . Huhuu , pagi tadi , awal awal lagi  kene teman Hakimi pergi klinik . Dia demam :( . Kesian sangat dia . Badan dia lemah . Sepanjang malam dia tak tidur maybe badan rasa tak selesa . Menangis jer keje . Huhuu . Tgokk tuu , lepas balik klinikk pon dia tidur jerr

                                                     Pastu pegi lah breakfast , yelahh , keluar awal2 pagi mana sempat nak breakfast ke hapa ke . Pukul 11 pagi lebihh dah waktu tuhh . Perut kemain lagi menari samba hahh --' Pastu singgah lahh Old Town kejap . Huhu . aku tak kesah pon makan kat mana , asalkan ada aircond *demand demand demand . Haaha . Pastu biasa lahh sambil ambil order tuhh aku selfcam lahh sensorangg . Haha . Mesti dalam kepala abang2 ngan kakak OT tuhh dokk bengangg " Budak ni nak makan ke nak ambik gambar datang sini ? " Hahahaa . Tak kesa . Tak kesa *tutup telinga
 Ni brunch yang Ciksu Majidah punya
 Ni pulak aku punya :D Haha . Sedap lahh jugak , tapi tapi tapi , uolls semua nampak macam kecikk , tapi ini memang BESAR cek habaq hangg ! Macam dua mangkuk mi dalam mangkuk saiz normal . Hoho . Emm , sedap lah jugakk . Tapi takleyh lawan ngan MI KARI Puan Ibu lahh . Sedap dia tuhh buat waa terbayang bayang kat asrama taw . Memang sedap sedap sedappp arrr . Nak rasa , meh laa datang rumahh . Hehe *ajak ajak ayamm


Tengok tuhh . Sebesar sepeluk aku okeiyy . Haha . Hiperbols sekejapp . Kalau tengok gambar , mcm gambar sama jer kan . Sorryy . Gambar lain lain tuhh . Just I tak pandaii nak buat muka camne . So , tarukk jer  lahh senyum kambingg macam tuhh . Haha . Boleh bayang takk , aku yang kuatt bergambar nii , sekali bergambar 100++ pic , tapi posing and expresi yang sama jer . Haha . Tolong lahh ILYA . Sangat hambar keiy hambar .

Last sekali , nak minta tolong sikit kat awak awak awak semua boleh ? Tolong like sini dan sini boleh :) Terima kasih sangat kalau mana mana yang tolong like tuhh . Hehe . Btw , taknak join Whohoo ke ? Jawab soalan , kumpul point dan boleh tebus . Macam macam ada . Yang penting free jer . Diulang FREE .Tak percaya ? Cuba daftar kat sana :)

Notakaki . Hmm . Tetiba pulak rasa rindu rumah kat Rompin tuu :(


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Ilma . Aku . Telekung :) *tittle ntah pape
  • WELC ❤ME 2014 ヅ
  • I'm busy . I'm busy --'
  • I'm Free★
  • Termeterai sudah ...
  • This is the WORST !! *tetiba
  • Last Entry :/
  • SPM™ ---> Az▲m T▲hun B▲ru ヅ
  • Wajah baru . Muahh sikitt :*
  • HOMEWORK :3



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: