Krik . krik . krik
WELC ❤ME 2014 ヅ

Tuesday, 31 December 2013 @ 07:09 | 0 Comment [s]

Huhu . Assalamualaikum semua :)) Rasa lama sgt dahh tak update status . Busy k busy , Aku pun tak tahu aku busy kemenda benarnya . Tapi seriously I busy . Now, Im typing on 31/12/2013 .  Apa maksud nya , Esok NEW YEARRR !! *menari samba .Hoho , takde lahh menarikk sgt tahun baru nihh , sebab bukan tahun baru Islam , ye takk . Tapi aku super duper excited new year tahun ni , sbb takyah pergi sekolah !! Takyah fikir cuti2 smkap !! Koh koh koh , Memang lahh rindu kawan , rindu makcik dema , rindu tukang sapu , rindu cikgu , semua ahh kekonon rindu , smpy ke locker tuhh rasa rindu haa. , tapi bila memikirkan kene bangun awal awal cop toilet , berebut toilet , basuh baju , beratur kat dema and turn kene lintas pulakk , haii --' What a relief I'm not a school girl anymore :)) *senyum pahh telingaa

Kalau tahun lepas aku beria berpom pam pom pam pasal azam tahun baru segala bagaii , iyee , berpom pam pom pamm kau tahu , tak caya tekan sini . Haha , tahun ni aku sperti Watlek, Watcool , Watpeace :* Satu kehabukk pon aku tak fikir pasal azam . Just aku rasa aku perlu cut berat aku sikitt , bukan utk kecantikan tapi untuk kesihatan . Tak gitu , Cik Penasihat Kesihatan ?*kenyit mata

Haha , tapi kali ni tahun baru aku kat suasana yang berbeza . Ewaahh ! Ayat tak menahan nahann . HAHA . Sebab sekarang aku kat Sarawakk . Huhuu . Bercuti kee ? Lebih kurang laa . Sebab aku lebihh kepada menetapp kat sini . Abaikan kekelingan kekeliruan ayat di atas .Haha , seronok ar duduk sini , wa cakap lu ! Haha , seronok laa tapi sometime rasa macam boring ar jugakk sebab takde orang nak bergaduh dan bergusti . Biasa ada adik beradik yang ramaii makk datukk nuhh . Kat sini kerja aku jelajah segala mak nenek mall yang ada kat area Kuchingg nihh . Semua aku pergi Boulevard , The Spring , Seberkas semua ahh ! tapi tak smpat lagi laa melawat tmpat lain sbb makcik aku ni ada baby , so kesian lahh kalau baby kene pergi tmpat public yg panas dan sesak barakk dengan orang tuhh kan , ye tak  :D

Talking about baby kan , semenjak duamenjak , tiga menjakk aku duduk kat sarawak nihh , aku dah berani pegangg baby kau tahu !!! Haha , sebenarnya aku langsungg tak berani pegang baby . Memang takk arr , mcm2 aku pikirr , kang baby tuhh gelunsur lahh , tergeliat lahh ,memacam. Dah ar baby ringan jer sebenarnya , macam dukung kucing jer :) *macam pernah jer dukung kucing ork ,IlyaIzzaty .

Haha . Satu lagi aku nak cite , kat perumahan mak cik aku ni , banyak banyak banyak *nampak tak berapa kali aku eja banyak tuhh , memang nmpak lahh banyak kann , gila anjinggg kau tahu . dah lah ada seekor tuhh warna hitam likat , mmg ar ! Seram sejukk dohh aku setiap kali keluar rumah . Aku kalau buang sampah kat tong luar tuhh , mmg aku jalan jingkitjingkitt , slow slow glerr , ala ala pijak semut pun tak mati ahh . Seram !! Aku ni biasa keluar dema berpelesseran kucing kucing tunggu org sedekah makanan lebih, Ni anjing dokk tunggu aku . So different , men !

Okeiyy , saja saja lahh nak letak gambar gambar nihh . Dari tadi asyik tengok tulisan jer , ye tak ?
 Ni waktu makan makan kat Kedai Hijau . Taw apa nama nasi tuhh > Nasi Mandi . Klako weyy klako
 Tryingg mee kolokk . Yang ni takk best , tapi yang satu lagi nihh , mmg urmmph ah . Dang nyamann !

 Yang ni dengan bela, dia comell sangatt !! Seriouslyy ,muka flawless gila . Takyah guna #360 dah flawless k.Koh koh kohh


Ni pulak waktu ada expo belon *main taram je nama event tuhh . Tapi mmg semua mende belon ahh . Smart sangat . Takjub sebentar :D
 Yang ni gambar untuk buat pasport benonye .Buang tangan tuhh jer , mmg pass ahh . Aku pun musykil asal kaku sgt pose aku . Kah kah kah *gelak buat buat
 Dengan CikSu aku , Majidah Najihah dan baby yg comel , Hakimi :)
 Aloloooo~~ Dia lahh yg selalu kekohh henset aku , nak texting pon tak bolehh .



 Yang ni muka klako . Koh koh koh , klako klako


Kita akhiri entry kali ini dengan gambar selfie saya . Muahahaa ;* Nampak kan betapa takde keje nya aku nihh . Keh keh kehh . Selamat Tahun Baru semua . Semoga 2014 ini lebih baikk dari tahun sebelumnyaa :D

notakaki :Happy Bithday kepada yang lahir esok . Tungg lahh cepat sangat tuanya :)


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • I'm busy . I'm busy --'
  • I'm Free★
  • Termeterai sudah ...
  • This is the WORST !! *tetiba
  • Last Entry :/
  • SPM™ ---> Az▲m T▲hun B▲ru ヅ
  • Wajah baru . Muahh sikitt :*
  • HOMEWORK :3
  • ♥PMR ♥
  • Family Day | HappyDuppy Day :D



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: