Krik . krik . krik
I'm Free★

Thursday, 5 December 2013 @ 05:12 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum semua ! Aiyoo , lama nya tk update , maunya dah berzaman tok kadukk rasanya . Maklum sebelum ni sibukk berperang ngan ESPIYEM . Haha . Now, I free !! Haha . Happy glerr , spechless tak terkata . Tapi kesian kat member yang stil tersekat kat hostel sbb jlan terputus . Kesian taw , Baru nak merdeka , tupp tupp jalan terputus . Dugaan betul

Waktu belm habis SPM , bukan main lagi ..
 "Habis jer SPM nanti , aku nak buat itu , nak buat ini , nak makan itulah , nak makan inilah , nak beli itulah , nak beli inilah , "

kemain jerrr , hakikatnya , habis jer spm ,,, zzZZZzzzZzzZzzzzzZzzzZzzz

Aku rasa kalau katil ni boley bercakap mesti dia dah kata , " Dah2 lah tu Ilya , bosan aku tgok kau " HAHA

Tapi macam mana pon , aku dah stil rancang macam2 . Hehe . Jalan tak jalan , itu belakang kira , keiy ;)


                                              RANCANGAN CIK ILYA
                                 >> PASCA ESPIYEM

  • Aku nak belajar memasak . HEHE
  • Aku nak makan maggi banyak2 , sampai aku naik benci tengok maggi . HEHE
  • Aku nak makan steamboat banyak2 , nak lepas gian . HEHE
  • Aku nak pulun novel puas2 . 
  • Aku nak duduk congok depan TV jer . 
  • Aku nak belajar menjahit , Errr --' tapi bukan senang 
  • Aku nak pegi berjimba sana sini . HEHE . Berjimba lah sangat !
  • Preparing to be an USTAZAH . UhukkUhukk

Nie jer kott setakat ni , haha , nanti aku update dari semasa ke semasa . Ngehh2 , tapi setakat aku tgok ni , mmg cukup lah untuk pump badan aku . Ahhh!!! Takot . Ehehee^^^

Tapi tak tahu lah jalan ke tak , sbb aku ni , nak dekat pukul 10 malam , kaki bagaikan ditarik2 ke katil . Umakkyayyy . Acaner tu ?

Gambar ni amik lepas pekse Arab . HAHA . Nampak tak muka FREEDOM tuhh . HAHA . Abaikan kelas yang bersepah tuhh . Acer tengok baju kurung aku tuhh , retak seribu . Haha . Nampak tak betapa ganas nya aku amik pereksa . HOHO *saje buat gamba warna mcm tuhh , mcm dah lama sgt jer amik pekse

p/s : Teringat ayat Ketu Pengawas yang handsome tuhh "Baik lah , masa menjawab telah tamat . Sila letak pen anda " Hohoo . Yippyy :) Tapi takleyh happy sangat . Ingat kat mangsa2 banjir tuhh
#prayforKuantan


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Termeterai sudah ...
  • This is the WORST !! *tetiba
  • Last Entry :/
  • SPM™ ---> Az▲m T▲hun B▲ru ヅ
  • Wajah baru . Muahh sikitt :*
  • HOMEWORK :3
  • ♥PMR ♥
  • Family Day | HappyDuppy Day :D
  • Cendawan bergerak :D
  • *Nothing to display*



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: