Krik . krik . krik
This is the WORST !! *tetiba

Saturday, 1 June 2013 @ 08:07 | 0 Comment [s]






Okeiy , rasa macam nak update sikitt bog , haha . Tapi sumpah takde cerita . So ,  decided nak upload gambar Fairytale Day . Boleyy storrymorry sikit . ye tak ?

Ye ye , taw , hari guru dah basi , so what ? Haha *ketawa sorang2 .

Macam biasa , form 5 kompem akn dapat mandat utk settle kan hari guru . Jadi , kami dgn penuh happy nya menjayakan hari guru . Syok sendiri ? Kesa pulak . Biarlah .

Sebalik tabir hari guru kami happy2 jer . Even hari guru time pekse , tapi kami still buat yang terbaik .  Pagi periksa , petang kemas dewan , malam hias dewan . Esok periksa semula . HAhaa . MAu tak pecah pale otak kan . HAha .
Cantikkan pentas ? Nasib ade mOOn . huhu
amboyy , guru2 melawo , bukan main , TAPI SEMUA CANTIK dan COMEl !

Ketua DEWAN dan ketua PENTAS . Bukan main -->
Gigirl FORM 5 yang AWESOME :D


Juga boys yang AWESOME :D



Form 3 yang naik gila . Haha ;)


MC yang hensengg dan omeyy lake2 .
Haha . HARI GURU berakhir dengan jayanya . Memang serabott sikitt tapi , okeiy laa . Berbaloi rasa penat . HAha . tahun depan takde daa ^^ HAHA . .. "Hari guru tahun ni ....This is the WORST !! " (said by a teacher ) Maaf , cakap laa ape sekalipun , sikitt pon kami taa heran , yang penting KAMI HAPPY . Haha .

Pengajaran yang aku dapat ialah , JUJUR dan jangan try nak sabotaj majlis orang . Serabot okeiy , serabot ! HAHA . Sayang CIKGU !!

Notakaki : Thank to ATAN for the pictures and also thank to the UNKNOWN photographers :D Thanks a lot !!


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Last Entry :/
  • SPM™ ---> Az▲m T▲hun B▲ru ヅ
  • Wajah baru . Muahh sikitt :*
  • HOMEWORK :3
  • ♥PMR ♥
  • Family Day | HappyDuppy Day :D
  • Cendawan bergerak :D
  • *Nothing to display*
  • Kenal Ayuni and Lyana Evans ?? *angkatkeningtinggi...
  • Cerita TAZKIRAH MAGHRIB dulu tuhh by Shafiq



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: