Krik . krik . krik
♥PMR ♥

Wednesday, 19 December 2012 @ 08:01 | 0 Comment [s]

Hari ni result PMR dah kluar . Alhamdulillah , Smkap 18 belas orang 9A . Merosot lah dari tahun lepas . Tahun lepas 36 orang . Banyak takk *angkat kening . Haha . Ekceli , aku target tahun ni gempak  vavavo0m punye result . Tapi .. It'okaiy laa :D Aku pun baru tahu tadi , lembab orkk . Pukul 1:53 tgah hari baru tahu . Haha . Sebenarnya tak tahu lagi MyPqah dapat berapa . Dia tak dpt dihubungi . Harap harap laa 9A .

You know ? Aku tahun lepas tak straight A pon . Dapat 8A jer . Tapi ade lagi ekstra taw . Cube teka ? Jyeahh !! Aku dapat C Arab . Haishh , bukan B taw . C stand for cacing . Eiiyuww ;) Tapi aku bersyukur jer , dah aku buat yang terbaik daa , takde rezeki jer . Haha . tapi menangis teresak-esak jugak laa kat dewan tu , memalukan ;(

So , punye lah 'dendam' ngan result aku tuhh , form 4 , awal tahun tu , aku struggle betul2 . Akhirnya , UPT 1 dapat lah jugak 9A . (tapi waktu tu subjek dah jadi 11 ) Haha . Tapi aku tak kira . Aku nak jugak dapat sekali 9A . HAha . Alhamdillah . 

Tapi lepas tuh , result aku , mcm biase jer dah , tak cemerlang dah pun . Haha . 

Stop pasal PMR , aku kene struggle 2013 utk SPM pulak . Tak boleh main2  dah . Haha .. Tapi susah bhaii nak belajar tak main-main . Aku ni dah laa suka main2 . Hmm , lagi satu , tak boleh kutuk cikgu taw . Tak berkat hidup . Even cikgu tu buat kau meluap gler2 , siap malukan kau lagi time birthday  , tapi still kene hormat yekk ;D

Okeiy , itu aje . Eh , aku daa janji nak storymorry something kan , tapi tak boleh laa , Akan menimbulkan kemarahan kebencian  sesetengah pihak . Aku tak nak kene bunuh , mati mandatori . Haha . Got to go , SALAM <3 


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Family Day | HappyDuppy Day :D
  • Cendawan bergerak :D
  • *Nothing to display*
  • Kenal Ayuni and Lyana Evans ?? *angkatkeningtinggi...
  • Cerita TAZKIRAH MAGHRIB dulu tuhh by Shafiq
  • In love ?? Err =='
  • 4 Ak 2012 >>> Melabuhkan tiraii . Sobs
  • FAIL Arab Tinggi >> Sabar jew lah :D
  • GEmpar !! Teori kemunculan DAJJAL di SUKAN OLIMPIK...
  • DupDapDupDap>>>Majlis Khatam Al-Quran ;)



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: