Krik . krik . krik
Last Entry :/

Monday, 31 December 2012 @ 06:10 | 0 Comment [s]

 Okay . tadi baru lepas singgah blog SULAIHA STINA dan blog NIECA MAJOK . haha . canntik siakk blog di0rang . Okaiy , ni last entry aku untuk 2012 . Tahun depan laa pulak aku mengetik2 . tapi jarang jer lah boleyy update . kate budak asrama kan . Kalau boley online memanjangg , jangan pangil budak asrama laa , ye tak . 

Hari ni (31/12/2012) aku rasa paling ramai member aku mesej . Ye lah , esok nak balik smkap daa , so tak boley nak mesej2 , tweet2 , mention daa . Ramai kott orang mesej touching2 ngan aku pasal nak SPM . Haishh . Sentap sungguh diorang ni :/ Haha . Dan esok akan mula lah SENIOR LIFE aku :D *senyum sinis . Gedik bhaii . Padahal , senior ke junior ke , same jer . Tak payah nak selak sangat laa ilya . 

 Malas dowh esok nak balik asrama . kena angkut barang lagi . Hmm , macam tak percaya . Lusa aku dah kene start bangun pukul 5:30 !! Okeiy , okeiy ta boleh bayangkan :D

Tak de mende daa nak cakap , sebab aku dah membebel panjang kat entry sebelum ni :3 Ade orang tanye aku 

" Ilya , kau menaip blog ke menaip karangan ? "

Derhaka tak kau rase ? Haishh --'

Nota kaki : Aku tak sabar nak submit task BIO *senyum kambing :D


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • SPM™ ---> Az▲m T▲hun B▲ru ヅ
  • Wajah baru . Muahh sikitt :*
  • HOMEWORK :3
  • ♥PMR ♥
  • Family Day | HappyDuppy Day :D
  • Cendawan bergerak :D
  • *Nothing to display*
  • Kenal Ayuni and Lyana Evans ?? *angkatkeningtinggi...
  • Cerita TAZKIRAH MAGHRIB dulu tuhh by Shafiq
  • In love ?? Err =='



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: