Krik . krik . krik
HOMEWORK :3

Wednesday, 19 December 2012 @ 22:58 | 2 Comment [s]

Emotican tu mcm muka aku sekarang . HAPPY :)

Ehem , tangan tiba-tiba rasa gatal nak mengetik lappy ni . Haha .
So far , rasa nak buat checklist kerja sekolah laa . 
Biasa nya kat HW sheet tu kan tulis Cuti-cuti SMKAP . Tapi aku dok membelek-belek kertas tu , tak jumpa pun perkataan yang paling aku benci tu kat situ . Hmm ^^ 
Wonder jap . TingTing :D Okeiy , tak payah nak menyerabutkan fikiran aku dengan mende yang mengarut tuh . Haha . Kerja still kerja . 

Okeiy , keje ape yang ada ea .. Emm . *otak ligat berfikir . 
Get it . Kerja paling penting BIOLOGY . Memang perlu di BOLD kan merah . Kerja paling banyak dan susah gila babeng . Subjek ni lah yang membuatkan Inbox Aku penuh ngan mcj2 seperti ini :

"Ilya !! Bio dah buat belum ? "

"Ilya , tolong aku BIO , tak paham langsung !! "

"Ilya , chapter ni bla bla bla blaa "

Haish , habis kedit aku membalasnya . Haha . Takpe , tolong orang dapat pahala . Aminn  <3

Next is FOLIO BI . Nie lagi satu buat aku sakit jiwa , sakit hempedu , sakit jari segala bagaii . Bayangkan semuanya kene handwritten . Aduhhmakk ! Tulisan aku dah laa buruk rabak , hmm , mmg harapan laa nak buat kreatif2 kan . HAHA . Tambah pulak dengan 25 idiom 25 proverb . Pulak pulak pulak . Memang cantik sangat laa kan . Biar kasi patah semua jari-jari budak form 4 batch 96 . Tak mudoh ~

Lagi folio BM , tapi okaiy lah , boley guna komputer , tak stress sgt . Ngeh2 . Dah siap pon . Lalalaaa ~ *sambil menari riang . 

Ada lagi , kerja ARAB . Yang tu mmg super duper malas and AKU TAKNAK BUAT . DIULANG ! Aku taknak buat . Haha *evil laugh .  aku nak copycat jer kat sekolah nanti . Haha .  . Tyah hana laa jawabnya . Tue pun kalau dia nak bagi , kalau tak , padan muka kau ILYA . HAHAHAHA . Opps ;)

Okaiy , DONE . BAnyak lagi tak beres , cuti berbaki seminggu jer lagi .  Cemerlang tak . Cemerlang tak ? Auww~ SANGAT kau ILYA . HAha . Okaiy , got to go , SALAM :D




Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • ♥PMR ♥
  • Family Day | HappyDuppy Day :D
  • Cendawan bergerak :D
  • *Nothing to display*
  • Kenal Ayuni and Lyana Evans ?? *angkatkeningtinggi...
  • Cerita TAZKIRAH MAGHRIB dulu tuhh by Shafiq
  • In love ?? Err =='
  • 4 Ak 2012 >>> Melabuhkan tiraii . Sobs
  • FAIL Arab Tinggi >> Sabar jew lah :D
  • GEmpar !! Teori kemunculan DAJJAL di SUKAN OLIMPIK...



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: