Krik . krik . krik
Wajah baru . Muahh sikitt :*

Friday, 21 December 2012 @ 00:25 | 7 Comment [s]

Assalamualaikum :D Hehe . Hari ni mood teramat-amat happy . Sebab blog aku dah berubah wajah weyy . Dan aku suka SANGAT SANGAT . Hehe , renovate sendiri ke ? Haii , for sure lah tidak kan ? Aku mana lah kreatif mcm org lain .  Aww <3 Aku mintak tolong junior aku [ Ainun Najihah ] . Cerita nya macam ni , aku singgah blogg dia . Aduhhmakk . Cantik beb , jeles tahap gigil aku tgok blog dia . Tak caya ? Tekan  SINI     . Haha . Then , aku pun PM dia.

"Babe , how your result ? Cemerlang kan ? Hehe Btw , boley tak tlong sy , please :D "

Jujur aku cakap , aku tak suka sangat tanya result orang , bagi aku privacy orang tuhh . Tapi takkan lah nak mintak tolong terus , kene laa bagi ayat mula dulu kan . 
Lepas tuh , aku ckp laa nak mintak tolong dia edit blog aku . Aku ingat dia akn balas , " Err , taknak laa " or " Akak cari orang lain jer lah "
Tapi tapi tapi , jawapan dia buatkan aku menari sorang2 dalam bilik . Lalalaa~

" okay :D ..hahaha .. okay okay :D .. saya edit cantik-2 punya "

(nie sedutan jer , byk lagi mcj dia )
Tapi , aku pulak laa yang gedik semacam . MIntak macam2 . Jangan tukar font laa header laa , orang nak tolong mujur kan ? HAishh .. 
Haha .  So , to AINUN NAJIHAH , TERIMA KASIH sangatSangat . HAha , nasib baik ade lagi orang baik hati dan rajin macam dia . Hewhew ;D Lantak laa orang nak cakap ni bukan air tangan aku pun , KESA PULAK AKU ! Haha , Okaiy , got to go , SALAM <3

Ini lah Ainun :D !

Nota kaki : Just header jer aku buat sendiri , tu pun gambar ihsan orang . So sad :(


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • HOMEWORK :3
  • ♥PMR ♥
  • Family Day | HappyDuppy Day :D
  • Cendawan bergerak :D
  • *Nothing to display*
  • Kenal Ayuni and Lyana Evans ?? *angkatkeningtinggi...
  • Cerita TAZKIRAH MAGHRIB dulu tuhh by Shafiq
  • In love ?? Err =='
  • 4 Ak 2012 >>> Melabuhkan tiraii . Sobs
  • FAIL Arab Tinggi >> Sabar jew lah :D



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: