Krik . krik . krik
In love ?? Err =='

Thursday, 15 November 2012 @ 23:53 | 0 Comment [s]

New entry <3 Okeiy . Aku terfikir nak mengetik2 keyboard ni , disebabkan kebelambakan status2 FB pasal  CINTANcintun nieh .Yes , aku tau . Your FB , your status , you punye hal laa kan ? WTF aku nak nyebok2 . Tak laa . Bukan nak nyebok . Aku just terINSPIRASI jew okeiy , TERinspirasi :D
    " Hanya papa yg mama cyunkk . Cyunkk cgt2 . "

    " Hati nie tak tenang tanpa mu , bie . Love u ketard2 "

Arghhh ! News Feed aku penuh ngan something yang mcm tuh jew . ( maybe aku yg slah approve friend. Fine oo) Okeiy . kembali ke topic asal .

  CINTA <<<  Kenapa cinta yg dipersalahkan ? Aku sangat2 tak setuju . Aku taknak komen dari segi Islam . Sebab aku tau korang lebih ariff berbanding aku yang jahil nie . Tapi aku just nak nyatakan pendapat aku . Salah kew couple ? For me , bercinta tak salah tapi kita yang salah dalam bercinta . 

Masih di bangku sekolah , bercinta bgai nak rak , time bercinta , love till jannah laa , loving you forever laa . Time putus , kau block aku , aku block kau , bash sane , bash sini . Jaja satu FB , smpy aku yg sekolah ceruk mane pon tahu CERITA CHENTA kau tu satu persatu . Malu tak ? Eh , kau hotstuff kan , pegi satu , seratus lagi menunggu . Tapi ingat , setiap human being ade satu je MARUAH . Ape ? Ingat maruah boleh  beli kat kedai hardware?

    Bagi aku , kalau bercinta tuh . Bersederhana jer laa . Tak perlu heboh2 bagai .Yang bercinta nye , kau dan dy jer kan . So , takk perlu lah semua orang tue . Kalau yerr p0n . Just post yang okeiy2 jer . Part perang dunia kedua tu , takyah tunjuk ke orang yekk. Malu seyh..HAha .

  Ade juga lha certain pasangan yg aku adore sgt2 . Sweet lha dy0wang . Suka sgt tengok <3 ( bukan bermkana aku nak rampas boyfie dyowang yekk . Malam skett ! ) Antaranyaa , SYAZRUL , TINAF etc etc . Hehe . (hope dyorang tak bace . Err ==')

 Actually , walaupun aku TAK COUPLE , yes , I'm 16 years old  dan AKU TAK KAPEL . Tak laku ? Maybe :D  Tapi aku suke tgok pasangan2 yang sweet2 ruh . Serius , comell sangat2 . hewhew :D Sweet tak bermakna kena pegang2 , ambil gambar laga pipi , Muah sini Muahh sane . Otak SEMPIT gile !
    Sweet tue mean pakwe dy caring , makwe dy memahami etc etc . Aku tak pandai nak ckp tapi entah la . Haha . 

For person yang tak kapel mcm I , good job ! Cuba pertahankan okeiy <3
   Aku nak share something dengan korang . Cikgu aku ajar , kalau suka kat orang , bile dy lalu ( ni kes kalau suka budak sesekolah laa, jgn ckp dkat Abang Aaron yang dlm kotak tv tuh ) , ckap " Ana uhibukka/ki " Insyaallah , Allah dengar apa yang korang cakapkan tu . harhar .Tapi ckp slow2 laa , kawan . Jangan smpy dy dngar pulok . Hahaa . Malu seumur hidup nanti . Hee . 
  One more , setiap kali lepas solat , doa lah dy tu jodoh kita . HAha . 
  " Ya Allah , jika benar (nama dy ) itu adalah jodoh aku , satukan lah hati dy dengan hati ku , simpan lah hati dy hanya untuk aku , selamanya :D "
 Eh,jangan lah nak ckap aku gatal . Tau tak . sejak umur kita 15 ++ kita dah boleyy stat doa pasal jodoh kita . Hah . Yang nie baru sweet , kan ??
  And for person yang tak kapel tuh , bukan bermakna kau tak laku ,tapi itu bermakna kau LIMITED EDITION . Hehe
  

Saje gedikk :D
Nota kaki : Korang nak kew your future husband tu  ade ex sampy belas2 ? Ingat , perempuan yang baik untuk lelaki yang baik . Take note :D Hope takde sape yang terasa hati yew .


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • 4 Ak 2012 >>> Melabuhkan tiraii . Sobs
  • FAIL Arab Tinggi >> Sabar jew lah :D
  • GEmpar !! Teori kemunculan DAJJAL di SUKAN OLIMPIK...
  • DupDapDupDap>>>Majlis Khatam Al-Quran ;)
  • *Kriut.Kriut Penatnyaa shopping !!
  • GelakGempitaKamiKami ! * Just the way we are :D
  • Woww! The Best Friend . Forever * irama lagu The B...
  • Kcak Kcak . Tadaaa ! Nuur Farhani Winterr0se ;D
  • Klikkk * Kawan . Teman . Sahabat untuk selamanya :...
  • Yaya . Senyum laa sket ;D



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: