Krik . krik . krik
Kenal Ayuni and Lyana Evans ?? *angkatkeningtinggi2

Sunday, 25 November 2012 @ 23:40 | 4 Comment [s]

On twitter tak ? Nampak tak siapa jadi hot trending ? Sure nama 'ayuni' kan ? Sah laa nama ayuni tersenarai dalam trending .
Siapa 'ayuni matoki' ? Aku pun tak tahu laa pada mulanya . Bila godek-godek twitter , baru tahu siapa dia . Kerana terlalu obses pada korean , dia kena bash habis-habisan --'Haha . Biasa sudah lah kan .
  Tapi kan , even dia mengaku dia bukan rakyat Malaysia lagi dah , siapa kita nak bash dia ? She have feeling too ! I don't think that we have to judge her . Do I ? She's already 'minta maaf' . Tak cukup lagi ke ? Kesian budak tu . Kalau tak kesiankan dia , kesiankan laa mak bapak dia . Hurm --' Penangan K-Pop wave memang dimana-mana :D Beware ! Pengajaran untuk aku : Kalau buat ape2 pon pikir lapan ratus tujuh ratus kali . Haha . Menyesal kemudian tak guna weyy . 
  Kenapa dia marah sangat? Kenapa dia tukar kerakyatan? Sebabnya ialah, ada boy band K-Pop yang perform kat Shout Awards baru2 ni kt Sunway, kene Boo n kene lempar sampah.. So, K-pop fans pun marahlah.. even cameraman pun ken bash... Jadi, Ayuni pun buatlah entry kat bawah ni... 

 NotaKaki : Kerana pulut , santan binasa . Kerana mulut , kena bash di sini sana :D 

Ada satu makhluk lagi , >>>>> Lyana Evans . Haha . 
Dia pun terok jugak kene bash . Kenapa ?
Hmm . Aku agak , dia marah sangat sebab ayah dia nak kahwin lain . Tapi , bahasa dia , memang CAMBANGANG . Ayah kita kott ! Nak memaki pon agak2 laa . Dasar batak HoT !


NotaKaki : Senang kan nak feymes ? Buat perangai , satu Malaysia tahu . Ingat semua mende habis kat dunia je kew ? Ingat ! Akhirat masih ada :D


Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • Cerita TAZKIRAH MAGHRIB dulu tuhh by Shafiq
  • In love ?? Err =='
  • 4 Ak 2012 >>> Melabuhkan tiraii . Sobs
  • FAIL Arab Tinggi >> Sabar jew lah :D
  • GEmpar !! Teori kemunculan DAJJAL di SUKAN OLIMPIK...
  • DupDapDupDap>>>Majlis Khatam Al-Quran ;)
  • *Kriut.Kriut Penatnyaa shopping !!
  • GelakGempitaKamiKami ! * Just the way we are :D
  • Woww! The Best Friend . Forever * irama lagu The B...
  • Kcak Kcak . Tadaaa ! Nuur Farhani Winterr0se ;D



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: