Krik . krik . krik
4 Ak 2012 >>> Melabuhkan tiraii . Sobs

Sunday, 11 November 2012 @ 23:49 | 0 Comment [s]






 Ehem . Sedih kott . Habis dah sesi sekolah 2012 . No more 4ak 2012 . Tsk . Tskk. Sdeyh sgt . Best kott . Best glerr . Kelas yg paling sempoi dalam dunia . Aha^ TApi bukan tempat maksiat taw . No no no  ! Nak tgok sape  dalam 4 Ak ??
                  .
                  .
                  .
Tadaa !! Inilah dia 4-AKian . Haha . Semua otak ting tong . Boleyy kate laa takde istilah nerd , kaki jipang , kaki kipas cikgu , skema dalam kelas uw.  Happening everyminute , everytime :D
 
    Kelas nie takkan bermakna tanpa guru kelas yang gilerr2 sporting , baik hati , tak kedekut , pemurah , rajin , senang dibawa berbincang . Siapa lagi kalau bukan TEACHER RUMAIZAH  !!! Hehe . FYI , setiap 2 atau 3 bulan skaly dy akan bawa kek utk clebrate birthday . Baik tak ?? Ade jgak suara2 sumbang ckap "Alah,boleyy laa. Dia bujang lagi . Bukan nak tanggung sape p0n " Hello ! dah kalau kedekut tuh , bujang kew , jutawan kew , lokek jgak beb ! Betul tak ?? 

    Nak taw sape PENYERI kelas uw ? Siape lagi kalau bukan Zakran and PjoE . Nilah muka suka buat masalah , lewat @ ponteng prep , muka bilik kaunseling .HAha .  Tapi on the same time , Dy0rang jugak laa yg buat kelas subjek yg mngantuk jadi happening , buat satu kelas gelak kekeh2 , dan dy0wg jugak laa yang buat kelas 4AK tue bersinarSInar . ( Maaf , agak hyperbola . HAha )

Yang baju hijau tu ZAFRAN . Biru tue SHAHRUl . Maroon tu FIKRI dan Hitam tuh Eddie
   Next,KetuaKElas yang paling dedikasi >>> Fikri . Hehe. Dia nie baik , komited buat kerja , boleyy diharap dan mcm2 lagi laa . Dia glamour dgn name name Acho stand for Macho . HAha . Tak tahu betul tak cerita tu , tapi kita kira betul jew laa yek . Heyy , Fikri macho ape . Sejarah KetuaKElas 4Ak agak byk . Amzar >>> Zakran >>> Fikri :D
yANG BAJU putih tu MYra dan yg biru tuh ADHWA
    Kalau ade ketua mesti ade penolong nya kan ?? Taraaa ... Myra Norizan . Sgt2 rajin , agak garang, baik hati , kaki gosip , HAaHA . Jangan setakat tg0k muka jew c0mel , huishh gangster ngan bdak laki nie . Pantang kene ejek sket , ngan Zakran2 dy sembur selamba jerr . HAha . TAbik ar beb..
Kacip a.k.a deskmate utk Myra ialah ADHWA . Hehe . Sangat klakar , sempoi nak mati , dan termasuk spesis tak brapa nak tahu malu . Haha . Sakai jer always . Tapi dy nie kan macam ade something jew ngan Acho . ye takk?
    Okeiy , beralih kpd the BOYS . Start dgan zafran (berbaju hijau) . Emm . pemalu (maybe) , kuat ngutok , cepat cuak , disiplin glerr , nerd , the best is pelat R . Haha . bpak lawak dah bsar2 pelat jugak .  Tapi jangan main2 . Pemangku KetuaPengawas nieh ! HAha . Gilerr laa kan .
  Next ,is Zuraidi / Lebih feymes dgn nama EddiE . Haha . Dy PSS . Dy kate dy laa ketua PSS taw depan . Yew d0k? Syok sendiri,maybe ? HAah . Jejaka Idaman Malaya (tittle yg T.Sazaira bg) . Jgn main2 . He had such a quiet eye .kasanova nak mati :D Okeiy EDdy , maaf2 . 
          Sape tak kenal Shahrul ? Mesti takde kan . Dy nie PEMANGKU PRESIDEN BADAR . Giler laa . Aku dah kate Kelas 4Ak mmg kumpul sgala bagai ketua . Mau tak disipilin . HAha . Shahrul nie , pendiam tp sometime mcm hot-tempered . tp dy tak kacau orang p0n . Jgn tk0wt . Haha . 
           SEterusnya ialah FARIQ dan FIKri . Dua2 bdak baru . Duduk  sebelah2 lagi . So sweet . Dy0wang kadang pelik , kadang nyebalin , tapi aku taw dy0wang sbenarnya sangat BAIKK ! Serius . Tapi FIKRi dah pindah . Tak taw kemana . Pelik =="
Che Engku dengan gaya menggodanya :D
           Habis pasal lelaki , pasal pompuan plak . Aku start dengan CHE ENGKU AFRINA dan SHUHAIDA . Dyowang mmg rapat . ALA . kata satu geng kan?? Ape name tu . G26 ?? ahakkkS . Tapi dy0wang sbnarnye tak laa mcm yg warden expect . dy0wang tak laa sejahat tuh . Dy0wang nakal jer kott . Biase laah . Jiwa remaja kan .  HEhe . Tapi dyowang mmg baik hati dan yang paling penting kuat gilerr gosip :D
yang belah kiri tu AISYAH dan belah KAnan tu FARHANI
Nielah QAMA . Comel kan ??
       Seterusnya,TRIPLET terhebat . HAha . Sape lagi kalau bukan UMMU , AISYAH dan QAMARINA . Dyorang duduk belakang seklay dlm kelas . Haha.  Si UMMU ni kuat baca novel , jenis tak hirau pasal orang . Senmpoi ajeer , yang penting G26 jgak taw :D AISYAH plak . Dy nie badar taw . TAPi sgt baik dan pemurah . HAha . Walaupun sempoi , tapi sy still jalankan amanah dy sebagai BADAR dengan sebaiknya . HAha . Baguskan?? Next is QAMARINA . Dy ni ala2 mcm ibu dah taw . Sgt penyayang . TAw tak , time khemah pngawas haritu , dy siap tlong kipas aku yg tgh tidur kegelisahan uw sbb kesian teng0k aku kepanasan . Baik kan ?? And one more , sangat SANGAT fanatik HINDUSTAN . giler laa . 

         SEterusnya , SYAKILA . HAha . Dia ni cantik , comel dan sagt manja . Sweet sgt dengan ATAN . Opps ! HAha . okeiy2 . Dy sebilik ngan aku . Sangat pemuarah dgn biskut dan air kotak . Aha^ Hidup SYAZRUL <3 !

          Okeiy , sekarang aku nak cite plak psal DEskmate aku . Here is .. SAHIRA ADILAH . HAha . dia nie klakar taw , selamba tak ingat ! Haha . dy style mcm takde feeling lgsung , lbyh kurang mcm hati batu ar . HAha , mmg kosong glerr , Comel muka dy time dy try nak tg0k bende yg dy tak nmpak . Dah name p0n rabun kan . HAha .

             ILMA dan FARHANI . Dy0wang duduk sekaly . Baik taw dy0wang nie . HEhe . Tapi dy0wang pantang tg0k lelaki handsome . Mule lah nak vibrate . Hehe . Tapi dua2 dah berpunya . Ilma dgn MaRan . Farhani dengan AmFar . HAah . Dy0wang agak bising laa dlm kelas . The best thing is dy0wang top ranking ar dlm pekse . 
                  The MOST special is , FATHIAH . Dy mmg baik . HAha.  Dah berpunye . Ehem2 . Haha . Suka buat orang gelak sampy tak ingat dunia . Pandai buat muka dan sgt garang dgn bdak laki . Jgn berangan laa nak tg0k dy tergedik-gedik ngan bdak laki . HEhe . Sumpah seram ^^
              Lastly is ME . (ILYA IZZATY) . HAha . Aku seorang yang bising tp senyap bile dgn orang yang aku tak kenal dan aku tak biasa . HAha . Sgt payah nak mulakan perkenalan tp sgt sgt rapat bila dah mulakan . HAha . Suka gelak sorang2 . HAha . Dan SEBAGAINYA ;D




            Inilah cerita yang aku nak sampaikan . Mengarut jerr . TApi aku sayang glerr dy0wang nie . YEs , aku ngaku . First2 dulu aku agk2 kekok ngan klas nie . Tp lame2 aku rase bhagia sgt ngan dy0rang . Mcm keluarga sendiri . Hehe . Sgt2 happy kott . Tak tahu mcm mane nak hadapi classmate yang baru tahun depan . hrmm . HOpe ukhwah kita semua kekal selama-lamanya :D

    Selamat tinggal 4 Al-Khawarizmi . Selamat tinggal kenangan di dalamnya . Selamat tinggal ahli2 nya selalu buat aku gelak sorang2 . Selamat tinggal 4 AKian yang selalu buat otak aku yg tgh serabut jadi tnang semula . 
           
                Selamat tinggal 
   4 AL-KHAWARIZMI :(
      
p/s : sorry mane2 yang takde gambar ^^



Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • FAIL Arab Tinggi >> Sabar jew lah :D
  • GEmpar !! Teori kemunculan DAJJAL di SUKAN OLIMPIK...
  • DupDapDupDap>>>Majlis Khatam Al-Quran ;)
  • *Kriut.Kriut Penatnyaa shopping !!
  • GelakGempitaKamiKami ! * Just the way we are :D
  • Woww! The Best Friend . Forever * irama lagu The B...
  • Kcak Kcak . Tadaaa ! Nuur Farhani Winterr0se ;D
  • Klikkk * Kawan . Teman . Sahabat untuk selamanya :...
  • Yaya . Senyum laa sket ;D
  • A nIgHt at A.S.P.U.R.A .. haha



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: