Krik . krik . krik
*Kriut.Kriut Penatnyaa shopping !!

Sunday, 5 August 2012 @ 01:43 | 0 Comment [s]

Hehe . Assalamualaikum :D Rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan SALAM RAMADHAN kepada semua ya . Hehe . Okeiy . Sebenarnya . Malas glerr nak update . Tapi bile bukak blog tadi . ALAMAKKK !! Last entry pasal panton . Amboiii . takkan laa tak berubah entry . Pantun habis sedekad setahun 3 bulan  yang lalu daa . Haha . FineFine . KArut marut .
nAK BELI
Okeiy . Semalam kan kite pergi kuantan . Nak beli baju raye laa konon . hehe . Takkan nak beli kat rompin . Takde pilihan p0n . Hehe . Kebetulan semalam ibu ade exam kat OUM .. Jadi kitorang follow jerr laa skali. Ehehe ^ . KAmi first pegi kat Bazaar depan stadium . MAk Aii !! Ramai kott orang . Macam AnaiAnai bak kata Tyah hana . hehe . Pastu kitorang p0n r0undR0und . Akhirnya jumpa lah baju yang berkenan . Baju nie untuk Raye ke-Dua . Raya first dah ada . Matching satu family besar . Muahaha <3 . Kitorang memang biasa baju raya tak banyak . tak laa mcm certain2 orang kan . BAju raya smpy 8-9 pasang . 0hoooiiii! Aku bukan orang kaya ;D Tapi bilangan baju tak penting. yang penting . Kegembiraan menyambut HariRaya tue . rite ?

Lepas tue . kami sambung shopping kat Emm. Emm. Apa yaa name tmpat tue . Tak pasti taPI dulu dy sekali ngan A&W . sekarang skaly ngan Ayam Penyet palk . Apa eak name tmpat tue  ?? Alaaa . yg kat sebelah Bazaar tue lah . Apa eak   ?? Ntah laaa . hehe

Kat situ nak beli baju Aqeel n Balqis dan Blous utk kitorang plak . HEhe . Kami mencari laa baju yang sesuai . tapi takde pilihan . s0 kami decided nak beli kat lain . kat situ biar Aqeel n Balqis jerr yang beli . Budak budak beser laa . kalau crowded ,, tengah hari buta ,, mmg meragam laaa kan . hhehe . Sabar jer laa .

Habis beli ...Kami pun keluar . kat dpan tue ade gerai2 bazaar ramadhan . kami pun beli lah . MMg banyak laa kami beli . Hehe . Macam nak berbuka tros .

Selepas tue . Pergi plak ke MEGAMALLL . handbag untuk ibu . Hadiah birthday dari ayah . Best glerrr rasa . First2 ibu mmg terus tuju CARLO RINO . pusing punye pusing . Ibu ade berkenan kat satu beg nie tapi bsar . ayahkate .  takpe laa.  cari kat kdai lain plak . Pergi laa kat kdai lain . Takde yang berkenaan . Akhirnya naik laa balik kat kedai tadi and beli . Hehe . Time nak bayar tue . ibu pegi tengoktengok kat rak kasut . Ceiy ! Dapat plak beli kasut . Memang BEr-Birthday skan laaa ibu ta0n nie . Untung laa dah kawin kan . haha NAK KAWIN JGAK !!  
 kITORANG memang dah rancang nak makan Pizza . First2 ayah mcm tak setuju . sebab perut melayu laa katakan . Mane kenyang makan pizza kan?? Haha . tapi sebab majority nak mkan Pizza . terpaksa laa setuju kan . Pergi laa kat Pizza Hut tue . Rupanya semua tmpat dah dib0ok . sdeyh kott . memandangkan baru pukul 6:10 . ktorang pun kuar dari MegaMall . Pergi KuantanParade plaK .  SemataMata nak mkan Pizza punya pasal ! HAha . Malang seribu kali malang . Pizza Hut kat Kuantan Parade p0n PENUH . Masok KFC . Semua kerusi dah ada orang . So Sad ;(

kitorang teringat .. tadi kan kitorang dah beli mkann kat Bazaar . haa ! APe lagi . Angkut semua mkannan tue pergi mkan sebelah sungai . Hehe.  Kira mkan dlam taman laaa . Ahaha^

Kami pon tak sangka . BANYAK kott makanan yg kitorang beli . Mcm dah rancang2 jerr jadi mcm nie . hehee . Tambah plak . Kami beli sket lagi mkanan kat DELI COUNTRY . Heheee .
Memang banyak laaa . Nasi + ikan keli . Nasi Dagang . Roti sandwich . CreampuFF . Roti bulu2 . Kuih Melaka . Popia . Nekbat . CheeseTart . Air Kelapa . Air Keladi . Air Bandung . Huhu . PErut memang nak pecah glerr gaban . . hHAha .

Siap makan dan solat . kami masuk KP semula . Sambung shopping baju adik . Tak habis lagi . Aku ngan Syaz mmg tal larat dahh . tunggu kat groundFloor jerr . SambilSambil tue beli CoolBlogg. FUlamak Aiii , Bapak sedap nyeerr .

Tunggu punye tunggu . Akhirnyaa . Sipa laa ibu beli baju nyee . Sebelum balik . beli McFlurry dulu . Hehe . Perut mmg tunggu mase jerr nak meletop . HAha
Memang TipTop laa.  hahahaaa . Sampy kat rompin dlam pukul 1 pagi . Singgah kedai makan . Ibu kate . makan dulu . KIre sahur laa nie.  Haha . sumbat kuetiaw ngan teh tarik lagi . hahahaa . Sampai rumah teros zzzZzzZZzZzzzz .  AHahaaa . TAMAT ^^



Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • GelakGempitaKamiKami ! * Just the way we are :D
  • Woww! The Best Friend . Forever * irama lagu The B...
  • Kcak Kcak . Tadaaa ! Nuur Farhani Winterr0se ;D
  • Klikkk * Kawan . Teman . Sahabat untuk selamanya :...
  • Yaya . Senyum laa sket ;D
  • A nIgHt at A.S.P.U.R.A .. haha
  • " ILYA !! Senyap lah sikett !! "
  • pQah !! cRazy wiTh0ut y0u !!
  • :: 4 aK 2012 ::
  • tHe bEst r0ommatEs evEr..hahaa~



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: