Krik . krik . krik
Yaya . Senyum laa sket ;D

Tuesday, 29 May 2012 @ 22:22 | 0 Comment [s]




Assalamualaikum :)


Aku ade kemusykilan nie..Nak taw tak? *kelip kelip mate 
Aku pelik sebenarnyee nie . Aku nie jarang senyum kew haa ??
Xdew laa . Sebab haritue adew budak laki cakap macam nie . 
"Ha ilya ! Senyum p0wn .Bapok jarang nyee nampak k0 senyum"
kata Si A (bukan nama sebenar ) haha . Aku nie terkedu . Erk .Erk.
Aku nie jarang senyum kew ?? Aku ase aku habis galak daa . Haha .
Tapi xkan laaa aku jalan2 tepi korid0r p0wn nak nyengih kan??
haha . Kang orang kate aku gila laa pulak . Hakikatnyee . Aku mmg 
pendiam ngan orang yang aku ta berapa kenal (even aku taw name dy)
Aku bukan spesis yang senyum sokmo a.k.a cepat mesra . Haaha . Aku
nie dah laa selenge . Kui3 . Tapi taper . Aku akan try lebih banyak senyum lpas nie . haha :D



SENYUm selalu yew pasnie . Haha . tapi tak nampak gedik kew kalau senyum selalu sangat ?? ahaha^ n0 k0men !


haha . Tengok tengok ! Aku senyum jew sokmo . Haha . Tapi nampak macam over + gedik laa plak . Haha . Kesa ??
















































































Older Post | Newer Post

just typical yaya and i love the way i am ❤

Entry Tumblr

  • A nIgHt at A.S.P.U.R.A .. haha
  • " ILYA !! Senyap lah sikett !! "
  • pQah !! cRazy wiTh0ut y0u !!
  • :: 4 aK 2012 ::
  • tHe bEst r0ommatEs evEr..hahaa~
  • ~l0ya buruk~
  • :: hell0 kitty ::
  • ~befday adik [balqis]
  • ~lEysA~
  • dax klas aq~~



  • The Credits!

    Template by : Sharanichi Potter
    Header By: Damia
    Re-Edited : Ilya:)

    Best View at GOOGLE CHROME (: